vaxmorafysen

DROP-IN-TRÄNING 
Från och med 19 mars har du möjlighet att vara med på våran uteträning. Du anmäler dig genom att mejla malin.fridman@gmail.com eller ringa/smsa 070-437 61 86. Priset är 185 kr/pass. Du kan swisha på plats.
Välkommen!

Sedan flera år tillbaka arbetar jag med Vaxmorafysen, en utomhusträning som fokucerar på att jobba funktionellt med hela kroppen. Det är en rolig och ganska utmannade träning där både kondition, styrka, rörlighet, balans, koordination och mycket mera ingår. Vi använder olika redskap som hantlar, kettlebells, bollar, rep och självklart kroppen som motstånd. Du tränar under kontrollerade former där jag ser till att träningen blir säker för dig. 

För mig är det viktigt att du som tränar ska känna träningsglädje, känna dig sedd och få individuell hjälp vid behov. Att du ska lära känna din egen kropp bättre och utveckla den till ditt bästa jag.  Att träna i grupp har många fördelar, det är roligt, du blir peppad av de andra i gruppen samt att få ingå i  ett sammanhang. Alla kan vara med och du utgår alltid efter din egen förmåga.  Missade pass går att ta igen i mån av plats i  styrkegruppen.
Sista passet avslutas alltid med trevligheter tillsammans. Räkna med mycket svett och en hel del träningsvärk.


VÅREN 2020 - startar 15 januari
Torsdagar kl 19.00-20.00 (ett fåtal platser kvar) 

Startar vecka 3-25 (Inne i närliggande lokal v. 3-13) Lov v. 9, 15, 18) OBS! v. 21 och v. 25 träning onsdag.
Plats: Vaxmora fotbollsplan i Sollentuna/Vaxmora Samfällighetslokal, Porsvägen 178
Pris: Heltermin 20 ggr, 3400 kr (170 kr) Halvtermin 10 ggr, 1850 kr (185 kr)
Obs! Det går bra att hoppa in i pågående termin.
Personlig tränare: Malin Fridman

OBS! Tränar du i både PT-Styrka och Vaxmorafysen får du 15 % rabatt. 
Heltermin 40 ggr 6000 kr (150 kr) Halvtermin 20 ggr 3275 kr
Delbetalning på 2-4 månader om du önskar. 

Villkor:
Möjlighet till delbetalning finns.
Anmälan är bindande. Inga pass återbetalas. I mån av plats går det bra att ta igen i styrkegruppen.
Vid längre sjukdom behövs läkarintyg.
All träning sker på eget ansvar, träna aldrig vid sjukdom.

 

Uteträning i Vaxmora, våren 2019

kundrecensioner

"Jag har tränat med Malin i tre terminer och längtar tills starten nu i augusti. Jag har byggt upp min löpteknik och min styrka på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare. Hennes pass bygger på enkla övningar med få eller inga redskap men med hög intensivitet. Malin är noga med att bygga upp styrkan med rätt teknik och det har inspirerat mig och gett mig mer energi förståelse för hälsa och träning".
Jennie Hedlund, Sollentuna

"Jag har tränat med Malin i 3 terminer. Hon har hjälpt mig enormt mycket med min löpning och framförallt med styrkan. Kroppen har byggts upp igen efter två graviditeter och skadorna har hållits borta. Jag älskar att träna med Malin och de utmaningar hon ger mig varje gång"!
Camilla Waldemarsson, Sollentuna