vaxmorafysen

Sedan flera år tillbaka arbetar jag med Vaxmorafysen, en utomhusträning som fokucerar på att jobba funktionellt med hela kroppen. Det är en rolig och ganska utmannade träning där både kondition, styrka, rörlighet, balans, koordination och mycket mera ingår. Vi använder olika redskap som hantlar, kettlebells, bollar, rep och självklart kroppen som motstånd. Du tränar under kontrollerade former där jag ser till att träningen blir säker för dig. 

För mig är det viktigt att du som tränar ska känna träningsglädje, känna dig sedd och få individuell hjälp vid behov. Att du ska lära känna din egen kropp bättre och utveckla den till ditt bästa jag.  Att träna i grupp har många fördelar, det är roligt, du blir peppad av de andra i gruppen samt att få ingå i  ett sammanhang. Alla kan vara med och du utgår alltid efter din egen förmåga.  Missade pass går att ta igen i mån av plats i styrkegruppen.
Sista passet avslutas alltid med trevligheter tillsammans. Räkna med mycket svett och en hel del träningsvärk.


VÅREN 2021 
Torsdagar kl 19.00-20.00 (Ett fåtal platser kvar) OBS! Det går att hoppa in i pågående termin!

Startar vecka 3-24 Lov vecka 9, 14, 19)
Plats: Vaxmora fotbollsplan i Sollentuna
Pris: Heltermin 20 ggr, 3400 kr (170 kr) Halvtermin 10 ggr, 1850 kr (185 kr)
Obs! Det går bra att hoppa in i pågående termin.
Personlig tränare: Malin FridmanOBS! Tränar du i både PT-Styrka och Vaxmorafysen är priset 5800 kr (145 kr)
Delbetalning på 2-4 månader om du önskar. 

Villkor:
Möjlighet till delbetalning finns.
Anmälan är bindande. Inga pass återbetalas. I mån av plats går det bra att ta igen i styrkegruppen.
Vid längre sjukdom behövs läkarintyg.
All träning sker på eget ansvar, träna aldrig vid sjukdom.

 

kundrecensioner

"Jag har tränat med Malin i tre terminer och längtar tills starten nu i augusti. Jag har byggt upp min löpteknik och min styrka på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare. Hennes pass bygger på enkla övningar med få eller inga redskap men med hög intensivitet. Malin är noga med att bygga upp styrkan med rätt teknik och det har inspirerat mig och gett mig mer energi förståelse för hälsa och träning".
Jennie Hedlund, Sollentuna

"Jag har tränat med Malin i 3 terminer. Hon har hjälpt mig enormt mycket med min löpning och framförallt med styrkan. Kroppen har byggts upp igen efter två graviditeter och skadorna har hållits borta. Jag älskar att träna med Malin och de utmaningar hon ger mig varje gång"!
Camilla Waldemarsson, Sollentuna